GDF-HID

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
GDF-HID

Nyári feladatkidolgozások

E-mail Nyomtatás PDF
Felhívnám mindenki figyelmét arra még egyszer, hogy július 1 után az iskola költözik, így vizsgák nem lesznek a nyáron. Ez nem jelenti azonban azt, hogy a GDF Híd is szünetet tart.

A terveim szerint a nyáron folytatódik a fórumban a már megkezdett feladatkidolgozásos vizsgafelkészülés így kollektíven, aztán ősztől már lehet egyből vizsgára menni. Akinek van affinitása, kedve, tapasztalata az szálljon be az ilyen közös kidolgozásokba, vagy ha nincs még valamelyik tárgyból hasonló munkaközösség, akkor nyugodtan kezdje el a megfelelő fórumrészben, és előbb-utóbb odagyűlnek a megfelelő emberek.
Módosítás dátuma: 2009. május 20. szerda, 13:40
 

Méréstechnika

E-mail Nyomtatás PDF
Szittya Tanár Úr is felhívta a mai napon a vizsgáin megjelentek figyelmét, hogy azon régi hallgatók, akik még nem teljesítették a Méréstechnika című tárgyat, azok keressék fel a Tanár Urat a fogadóidején, minden szerdán 14 és 15 óra között az Etele úti 508as teremben.

Érdemes még ezt megtenni június 30-a előtt, mert utána a suli költözik, és nem biztos, hogy minden ilyen simán fog működni a házi feladattal, nehogy ez akadályozzon valakit a diploma felé vezető úton.

Kidolgozott méréstechnika házi feladatokat találhattok a Letöltések között, segítséget a megoldáshoz pedig a Fórum korrepetálás, felkészítés részében.

A tárgyról bővebben az ILIAS-on, ebben a fórumban olvashattok.
Módosítás dátuma: 2009. május 16. szombat, 14:41
 

Abszolutóristák figyelem

E-mail Nyomtatás PDF
GDF Info-tól származik a hír, hogy idén júliusban és augusztusban (a korábbi évekkel ellentétben) nem lesznek vizsgakiírások, mert költözik az iskola. Szóval akinek augusztus 31-i az AB határideje, az jobb ha belehúz, mert az igazából június 30. a fentiek miatt.
 

FÓRUM: Egy tantárgy - egy téma

E-mail Nyomtatás PDF
A fórum integritása és az információk későbbi visszakereshetőségének érdekében kérem, hogy mielőtt új témát nyittok, győződjetek meg arról, hogy az adott témában van-e már nyitott topic és ha van, akkor abba írjátok meg a hozzászólást. Most még ráadásul nincs is túl sok topic, könnyen áttekinthető! Később nagyon zavaró lesz, ha egy-egy témának (tantárgynak) több párhuzamosan futó topicja is van!

[egy kis kiegészítés: a régi fórumbeli gyakorlatnak megfelelően a már létező tárgyról szóló új témák, és a nem pontos/több tárgyat tartalmazó témák törölve lesznek -- puncsos]
Módosítás dátuma: 2009. május 16. szombat, 14:53
 

Szakmai topik a fórumban, beszámolókat várunk!

E-mail Nyomtatás PDF
Létrehoztam egy fórum témát, melyben szeretném, ha a már diplomát szerzettek, vagy az informatikában dolgozók megosztanák velünk a tapasztalatokat a diploma értékéről, a szakmai lehetőségekról, javadalmazásról, és minden más egyébről.

Részletek ebben a fórum bejegyzésben.
Módosítás dátuma: 2009. május 09. szombat, 16:22
 

Fórum!!!

E-mail Nyomtatás PDF
Srácok, a fórum üzemel! Ha nem nézitek meg, nagyon sok dologról lemaradtok, hasznos dolgokról beszéltünk a régi fórumban is, és az újban is ez lesz a fő irányvonal. Nézzetek be naponta, saját érdeketek! Máris jelentkeztek a korrepetálás-felhívásra, részletek ott.
Módosítás dátuma: 2009. május 04. hétfő, 19:25
 

Halasztás kérvényezése

E-mail Nyomtatás PDF

Ez a cikk a régebbi évfolyamoknak szól. A 2002-2003-ban kezdetteket tavaly eltiltották a vizsgáktól, és csak újabb beiratkozással lehetett nekik folytatni a tanulmányokat.

Ez nem jó, mert ilyenkor
- félévente tandíj van (annak is, aki addig államin volt)
- a teljesített vizsgák egy része elveszik, évülés miatt
- új vizsgák kerülnek be a képbe
- BSc képzésbe kerül a hallgató

Módosítás dátuma: 2009. április 26. vasárnap, 13:36 Bővebben...
 
További cikkeink...


Oldal 4 / 5

Ki van itt?

Nincs

Legfrissebb feltöltések

calendar.gifFeb.01

"B" tételsor kidolgozva. Csak a válaszok a kérdésre, semmi rizsa. Mivel 5-ösre feleltem bel...

calendar.gifFeb.01

"A" tételsor kidolgozva. Csak a válaszok a kérdésre, semmi rizsa. Mivel 5-ösre feleltem bel...

calendar.gifJan.11

Rövidített A és B tételek a 2015 novemberi tételsor szerint. A5-ös méret. Minden tétel ma...

calendar.gifJun.28

A és B tételsor összefoglaló áttekinthető formában, 45-55 oldal, 9-es betűmérettel.

calendar.gifOct.12

Védésem prezentációja, 2015 október. 5-t kaptam ez alapján.


investigation-copyright
investigation-copyright
investigation-copyright
investigation-copyright